Saturday, May 7, 2011

cerita musim bunga ;p

bismillah..

first of all, mintak maaf ayah n mama sbb lame xupdate kat sini. smpai ayah pernah call jordan semata2 nak tanya, angah sihat x? T__T  ape2 pon, alhamdulillah angah sihat je, makan ubat n minum air (",) have no worries ok! ;)

btw, there's nothing here but only the final exam no more around the corner but just behind the door T__T

n here goes my examsss ;

12/5 - FM2
19/5 - FJ
19/5 - RFH
21/5 - AB
22/5 - FMQ
22/5 - UF2

nampak x, dalam masa 10 hari je ntuk abeskan 6 subjek! dan ade 2 hari yang ade 2 paper sekali. *pengsan*

mohon doakan ye!
smoga nabilah huda dapat menjawab dgn baik untuk final exam sem ni,ameen!
terima kasih sbb mbaca :)

*the D forest*
sweet 23 ntuk dia

psstt.. alhamdulillah, dapat claim insurans dari jamiah ntuk duit2 cek-up yg melangit tu. walaupun sikit n xdapat penuh, at least boleh la cover sikit untuk yuran semester musim panas nnt. huk huk T__T

psstt lagi.. skrg adelah musim bunga, maka pokok2 bunga sangat gembira menyebarkan debunganya yang boleh menggatalkan tekak lalu menyebabkan batuk2. sila berhati2 dan jaga kesihatan anda lebih2 lagi mereka2 yg lemah imunitinya. T__T

2 comments:

melatidaisy said...

salam alaik bella !!

all the best
good luck
bittawfiq wannajah !!
hehe

semoga dilapangkan fikiran dan ditenangkan hati utk menghadapi paper2 itu :)

untuk sahabat kesayangan bella, sanah helwah!! kullu 'am wa anti toyyibah !! :)

p/s: bella, adik bilah g yarmouk bulan 9 ni inshaAllah..same course ngan bella :)

penconteng.crayOn said...

wsalam bilah :)

ameen,inshaAllah..
waiyyaki all da best 4 evrytin! ;)

wah,ahlen2 4 ur bro.kot2 ade rezki bole la bilah pun jejak kaki kat bumi anbiya' ni,iAllah (",)