Friday, April 23, 2010

100 days :)

bismillah walhamdulillah..
syukur pada Dia atas nafas dalam iman dan islam serta nikmat2 anugerahNya.

alhamdulillah,today was 100th days after post-transplant. terasa baru dan sangat kejap je sum2 asma' masuk bersatu dalam badan.agaknya 'mereka' sekarang sedang bermesra2 dalam tu. yang penting jangan gaduh2 ok.hehe.

nothing big to spill out here.. just so far,alhamdulillah ade peningkatan yg baik dlm darah. (^__^)V smoga terus meningkat dari semasa ke semasa.ameen. n now,my follow up at ppum just once in two weeks. sounds good,rite?? ;) hamdanlillah~

owh, and just want to share.. got from my CML' family page..



if you could SWAP your life for mine,would u?? fuhh,sgt terkesan kot dgn kata2 ni.terasa beruntungnya kita,kan..punya kehidupan dgn izin-Nya.

so,love and appreaciate our life and fulfill it with having faith in HIM.moga kita sentiasa dalam ketaatan,ameen.may Allah bless~

spirit0: asma' makin meninggi..ada kemungkinan x untuk angahnya lebih tinggi jugak setelah sum2 dia masuk dlm badan angahnya?? (padahal da risau dlm hati.hak3 ;p) btw,salam jumaat everyone and happy 100th day my new bonemarrow (",)~~

2 comments:

Ibuhani said...

Salam, Nabila.

Org kata gaduh2 bertambah mesra.....hehehe...so biar sum2 asma' n nabila gaduh2....cam x biasa plak. Adik beradik kan slalu gaduh2 mesra gitu......hehehe....Mck ani gurau jer ekk.....

Hope everything will be fine after this. Nabila leh smbg bljr balik. Asma' with her school life. Mama akan sng hati semula.... :)

spirit0 said...

wsalam mcik.. hehe,kalau real,mmg salu je main2 gaduh ngan asma'.manje btul dak kcik tu skrg.sabar je layan dia.huhu.kalau sum2 nak gaduh2 mesra bole,but wajib berbaik2 balik la.hehe ;)

ameen,hope s0~!!asyik tlg asma' buat hw dia je,mmg btambah rindu nak study balik.nway,thanx mcik! :)