Friday, May 21, 2010

rerandoman

bismillah walhamdulillah..

salam jumaat peeps! :)
hampir sepurnama hamba tidak menghapdet di cni.harap peminat2 semua bersabar ye!(okeh,ayat ini hanya extavaganza aje.kui3) =p

seperti yg semua sedia maklum its may already!da nak habis da pun~ btw,may is full of sweet sour bitter itself to me.dalam bulan may sendiri ada mothers day,teachers day and also nurses day. happy mothers-teachers-nurses day everyone~!! (if u'r da one of them) wish n pray may Allah bless all of u 4 all things.u know u meant to me, us,people around lots! thanx much much~ =)

kalau tahun lepas, dalam may jugakla aku menerbangkan (?!) diri semula ke bumi sana setelah 'menganggur' buat seketika.perasaan yang xdapat digambarkan.ditambah pula kepulangan itu bersama ayah dan mama tercinta. gembira xterkata kerana xsangka kan after all things i can continue my study T__T ----> mungkin terharu agaknye +___+

tapi semua tu tahun lepas not this year.. realize dat people who do bone marrow transplant must be 'rest' around 6 month to a year to make all of things fully recover.. maka,itu tidak akan memungkinkan aku untuk terbang sekali lagi buat masa ini walaupun hati telah sampai di bumi itu bersama mereka.

yup,mereka yang sedang berjuang dengan pen dan kertas di sana bagi menamatkan pengajian. beberapa hari lg tamatlah amanah sementara mereka sebagai pelajar.alhamdulillah. semoga mereka beroleh kecemerlangan (pls pray 4 them t0o) =) n moga satu hari nanti aku juga bakal menyusul,ameen

someday i will,insha Allah ;)

btw,xberniat pun sebenarnya nak menulis panjang sambil merabak2kan hati.huhu.maka kte tuka topic lain =p orait,update kesihatan alhamdulillah mcm biasa ada perkembangan baik.wbc berterusan normal,platlet pula hampir menuju normal cuma hemoglobin agak nmpak mcm acuh x acuh je naik,bak kata doctor.huhu.but i think overall is ok,hamdanlillah.

owh,lg satu mahu perkenalkan satu lg bidang yang baru diceburi hasil pengaruh rakan sebaya.heheh.dat's its this----> borang musim bunga. 
so lepas ni,apa2 sahaja yang nak ditanya bolehla tanya kat kaunter pertanyaan tu or saya akan letakkn di tepi blog ni.xkisah nak tanya pasal update kesihatan or anything dat u want.err,lg satu nak ty soklan agama boleh jgk.fuh,mcm da jd rcgn tanyelah ustazah pulak.heh.tp jgn complicated sgt da la.baru2 n masih2 lg fiqhutulugist to-be lagi.skali kne tembak bab2 yg susah,uish takut lak jgk kan.fuu~

okess,think wanna to stop.jangan lupa al-kahfi n gandakan selawat!have a bless everyone~

spirit0: esok besday mama!!

4 comments:

melatidaisy said...

salam alaikk dearie bella =)

haa..akihrnye terconteng jgk setelah sekian lama menunggu contengan..he3

bittaufiQ wannajah 4 ur friends yg sedang brjuang di bumi urdun..semoga Allah memprmudahkan segala urusan mereka, kamu dan saye..ameen..

n happy besday in advance to ur mama, kem salam kt mama bella ye, semoga Allah merahmati perjalanan usianya selalu ^_^

lastly, senyum sokmo ye !!

pesanan ikhlass drpade : bilahcomel :)

spirit0 said...

wsalam..kebuzyan melanda penconteng crayon la cik melatidaisy.kikiki ;D ameen ntuk semua doanya :) oke,nnt kte smpaikan kt mama kte tp tggu lepas kte wish dlu laa ;p
^_______^ smiled done!

terimakasih ikhlas drpd: budaktabah ;)

cik may said...

:0 comel yeh!
borang musim bunga ye..=P

spirit0 said...

eh eh sape yg comel cikmay?saye ke?kui3 :p
yup2,borang musim bunga.bole ty ape2 dctu ye ;D