Tuesday, August 17, 2010

salam ramadhan :)

bismillah walhamdulillah..
salam ramadhan peeps! sedar xsedar lebih kurang seminggu dah ramadhan berlalu.harap2 kite semua akan terus mujahadah dalam bulan penuh barakah ini..

dan dalam masa yg sama jugak,nak dekat seminggu jugak i got the P.hehe ;) alhamdulillah, 1 ramadhan lepas, berkat keyakinan yang tinggi pada Allah dan juga berkat hari pertama di bulan mulia, i've passed jpj test! heheh,mcm kesiankan umo da besa baru nak dapat lesen.. dan dalam sminggu ni jugakla, da 2 kali kereta mama jadi mangsa keganasan. tejerit2 mama bila kereta dia tecedera.huhu..sori ma (-.-) awal2 bawak auto,so cam agak terlaju.bese kalau blaja pakai manual je.heh,alasan~ but still..practise make perfect kan.hihi ;D

heheh.tersemangat lak :p

ok,ckp ttg ramadhan.. istimewa kan ramadhan ni. bukan Allah xbagi pada bulan2 lain.tapi Allah bagi lebih dalam bulan ramadhan pada setiap amal kita. so,jom sama2 lipat-gandakan amal agar berganda2 lah ganjaran buat kita dan bertambah2 sayang Allah pada kita. moga-moga,inshaAllah :)

orait, untuk update kesihatan so far so good.alhamdulillah kenormalan agak istiqomah.hehe.skrg pg hospital pon dah sebulan skali plus ubat pon dah makin kurang ntuk ditelan.alhamdulillah wal alhamdulillah. terima kasih atas doa2 dan sokongan kalian.moga Allah merahmati dan mengganjari :)

penconteng-crayon: moga dalam tiap perbuatan,tingkah laku atau amal kita dapat memberi manfaat bukan stakat buat diri kita tapi juga buat orang lain dan ummah ;) jom2 jadi manifi3 lighoirih.. dan jom sama2 terus hidupkan ramadhan kita to da fullest..ramadhan kareem~

2 comments:

Ibuhani said...

Salam Ramadhan......congrat dah dpt lesen P :) Amad kat mana skrg ekk....slmt berbuka pd semua......n smoga sentiasa sihat n ceria :)

spirit0 said...

hehe.terima kaseh makcik! :) amad skrg kat matrix pilah je.tapi masih lagi menunggu jugak ntuk going somewhere.salam ramadhan jugak ntuk mcik n family ;)