Monday, September 6, 2010

terima kasih!

bismillahi walhamdulillah thumal hamdulillah thummal hamdulillah.
terima kasih Allah, terima kasih Allah, terima kasih semua!

last week, i went to ppum as usual to have my follow-checking-up.guess what?? ;D

tadaaa~

the best result after pt (da wait for 7 months)  ^_____^


n also.. dr said, "ok this will be da last check-up and i will write a letter to your doctor there to tell him about your condition,situation and etc.."

again,alhamdulillah.. da 'night mare' telah pun berlalu dan tidak berulang kembali.syukur! sgt takut bila teringat kisah di tahun lalu,also in da same situation: check-up yg sepatutnya be da last before go back unexpectedly bertukar menjadi permulaan lembaran kisah baru dalam hidup.fobiaa.. +___+ but,hamdanlillah this time everything going well biizniHi ;)

so,would like to say jazakumullah khairan kathira to all of u,
kamu-kamu yang mengambil berat
kamu-kamu yang pernah berkorban demi aku
kamu-kamu yang sentiasa memberikan semangat dan sokongan
kamu-kamu yang membantu di kala susah dan senang
kamu-kamu yang menghulur tangan dan sumbangan walau tidak aku pinta
kamu-kamu yang selalu mendoakan
dan semua usaha2 membantu hingga aku bisa tabah dan kuat seperti hari ini
ya,kamu semua!

terima kasih..
terima kasih..
terima kasih..

maaf,tiada lain mampu aku balasi melainkan ucapan terima kasih ini.hanya doaku, moga Allah ganjarkan kamu semua dengan ganjaran yang sangat besar,inshaAllah..

lets..manfaatkan sepenuhnya hari-hari ramadhan yang berbaki ini.moga kita peroleh bonus2 yang tiada pada masa lain serta meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya. may Allah bless us past,present and ever~

penconteng.crayOn: ramadhan yang semakin menghampiri penghujungnya, dan semakin dekat syawal bakal menjelma, jua 'semester baru' yang akan dibuka.benar aku gembira untuk pulang, tapi aku akui jauh di sudut hati, ketakutan turut menyelubungi. setahun tanpa pengajian ditambah bahasa arab yg sudah berkarat-karat,dan..ketiadaan sahabat2 sebacth yang telah pun grad n back for good beberapa bulan lalu..ohh! dan kamu akan terus mendoakan untuk aku kan?? ;)

3 comments:

charazion said...

Alhamdulillah
semoga kamu terus diberi kesihatan yg baik & dpt terus bekerja utk agama ini.
SAlam adidilfitri dari Cairo ;)
TaqabbalAllahu minna wa minkum

Ibuhani said...

Alhamdulillah......smoga nabila dpt menyambung kembali pengajian n sentiasa dlm rahmat Allah SWT......happy 4 u too..... :)

nahuza said...

sarah,
allahumma ameen~!!doakan kita kuat mcm kamu ye! :) salam eid jugak dari seremban~ (saje sebut seremban,jeles x?hehe.jk!)

mcik mahani,
ameen~ thanx mcik for everything!inshaAllah,will going back soon ;)